dinsdag 12 juni 2018

Nashville

Vandaag al weer vertrokken uit Nashville. Wat hadden we hier een mooi plekje. The riverdale ranch, geboekt via Airbnb. Het lag net buiten Nashville in Madison. Het was een uitbouw aan een bungalow met een eigen ingang. We hadden twee slaaplkamers, badkamer, waskeuken, woonkamer en een grote keuken. Buiten hadden we voldoende ruimte om te zitten. De eigenaren zag je zelden. Het was heel privé .
De eerste avond dat we buiten zaten, liepen de herten langs ons door op het grasveld, incl 2 kleine Bambi's. Rond zeven uur zagen we het eerste vuurvliegje en al snel was de hele tuin vol. Zo mooi!
We hebben beide avonden hier zitten te genieten met een drankje. Gisteren nog naar Nashville zelf geweest. Eerst naar Broadway, de uitgaansplek van Nashville. Dit leek op Bealestreet in Memphis, veel cafés ,restaurants en ontzettend veel lawaai. Na een rondje te hebben gemaakt zijn we naar the Grand Opry geweest, de tempel van de country. Hier wat rond gekeken, foto's gemaakt en weer verder. Nog ff geshopt en toen terug naar de airbnb waar we weer hebben genoten van de rust en de dieren.
Vandaag naar Gatlinburg eb de Smoky Mountains gereden, en ja hoor, effe nadat we zijn aangekomen, stortregen. Hopelijk is het morgen droog, dan gaan we naar Cades Cove.
































Geen opmerkingen:

Een reactie posten